רעבים ואין לכם כוח לבשל? רוצים אוכל מוכן? לכל מאורע? אתר עסקים כחול לבן, אינדקס לפרסום עסקים הגדול בישראל מפרסם קייטרינג באזור הקריות, חיפה, הצפון, המרכז, הדרום, השרון קייטרינג באזור שלכם ומכל הארץ.
חברות קייטרינג!
ענף הקייטרינג זוכה לפופולריות וחברות רבות פועלות בתחום. יש חברות המציעות קייטרינג לאירועים גדולים בעוד חברות אחרות מתמחות באירועים פרטיים או אירועים עסקיים קטנים ומציעים מטבח גורמה. יש חברות המציעות תפריט כשר, תפריט חלבי או תפריט בשרי ויש חברות המתמחות רק בקינוחים. כיום נהוג להזמין חברות קייטרינג כמעט לכל אירוע, בין אם מדובר באירוע משפחתי גדול כמו חתונה או בר מצווה ובין אם מדובר באירוע משפחתי או חברתי מצומצם. חברות רבות מזמינות שירות לאירועים עסקיים קטנים או גדולים.
תפריט מגוון ועשיר!
חברות קייטרינג רבות מציעות תפריט מגוון ועשיר, ויודעות להציע ללקוחות הפרטיים והעסקיים שירות מלא הכולל לעתים הפקת אירועים, השכרת ציודים ועיצוב. חברות אחרות מתמקדות בהכנת האוכל ויש המציעות מטבח נישה בסטנדרט גבוה בעוד חברות אחרות מתמקדות באירועים גדולים ללא פגיעה באיכות ורמת האוכל. לקוח המחפש חברה בתחום יבחר לפי טעמו האישי ולכן חשוב ולהציע תפריט מגוון ושירות מקצועי הדואג להעניק ללקוח שקט נפשי והתאמה אישית. האוכל מהווה נושא עיקרי ולכן נהוג להזמין את הלקוח למבחן טעימות בו ניתן להבין את צרכיו וטעמו האישי ולהרכיב עבורו תפריט ייחודי ומקורי.
סוגי קייטרינג!
ניתן לחלק את חברת הקייטרינג לפי התמחות בסוגי אירועים שונים כגון- חתונות, אירועים בטבע, אירועים משפחתיים, אירועים עסקיים, אירועי קוקטייל ועוד. והחברות מתמחות בתפריטים כמו תפריט כשר, תפריט בשרי, תפריט חלבי, קינוחים, סושי וכד´ ובסגנונות בישול שונים. יש חברות המתמחות בהכנת תפריט בסגנון איטלקי, סגנון ים תיכוני וכד´.
התאמה אישית!
חשוב להעניק לכל לקוח יחס אישי ולהבין מהו טעמו האישי. צוות החברה יכול להמליץ על תפריט העונה על צרכי הלקוח ולעניין אותו בשירותים נוספים כמו הפקת האירוע, שירותי מלצרים, סגנון הגשה מקורי, עיצוב האירוע ועוד. לקוחות רבים מעוניינים לקבל שירות רחב ולפעול מול חברה אחת שתעניק להם שירות מא´ - ת´ וכך לא יצטרכו להתמודד ביום האירוע עם ספקים רבים. חשוב כי כל חברת קייטרינג תצטייד ברשימת לקוחות ממליצים ותציג בפני הלקוח סרטונים המציגים את החברה באירועים שונים וכמו כן נהוג להזמין את הלקוח למבחן טעימות.